2/10/2023

Ohlédnutí za konferencí ShopCamp v Praze

Ohlédnutí za konferencí ShopCamp v Praze

V letošním roce jsme se zúčastnili třetí a zároveň poslední velké akce pro e-commerce komunitu ShopCamp 2023, která se uskutečnila 7. září v Praze na FA & FIT ČVUT. Konference se dlouhodobě podílí na vzdělávání české e-commerce díky odborným přednáškám a praktickým workshopům. Umožňuje setkání e-shoperů, odborníků a e-commerce nadšenců na jednom místě.  

Na našem prezentačním stánku jsme byli plně k dispozici všem návštěvníkům již 10. ročníku oblíbené akce, na kterou zamířilo více než 550 účastníků. Předávali jsme informace a zkušenosti především o tom, jak pomocí Brani nástrojů vyřešit problémy s pomalou expedicí objednávek, chybovostí ve skladu nebo odstranění rutinních činností.

TIP! Přečtěte si naše nové případové studie, kde detailně popisujeme, jak jsme pomohli zefektivnit expedici úspěšným e-shopům CityZen, Little Shoes, Flexity a podobně.

Děkujeme všem účastníkům, kteří navštívili náš stánek a projevili zájem o expediční nástroje. Těšíme se na další setkání v roce 2024. V případě, že vás zajímají další informace nebo reálná ukázka našich nástrojů, neváhejte si domluvit online konzultaci.

Fotogalerie ShopCamp 2023

Aby web fungoval správně, abychom věděli, co na webu zlepšit, abychom vás neotravovali nevhodnou reklamou nebo abyste z webu měli příjemnou uživatelskou zkušenost, potřebujeme od vás souhlas pro uložení souborů cookies.