10/5/2023

Brani.cz a veletrh Czech Online Expo

Brani.cz a veletrh Czech Online Expo

Oblíbený český e-commerce & on-line business veletrh je minulostí, a my jsme nadšení, že jsme potkali tolik skvělých lidí. Ve dnech 22. a 23. února proběhl v prostorách PVA EXPO Praha již 4. ročník veletrhu s názvem Czech Online Expo. Během 2 dnů se sešlo téměř 7 000 návštěvníků a více jak 100 firem.

Na akci jsme se představili na vystavovatelském stánku, kde jsme byli plně k dispozici pro všechny účastníky. Návštěvníkům jsme předali informace, jak pomocí automatizace můžou zefektivnit objednávky, expedici i další rutinní činnosti ve svém e-shopu. Největší zájem byl opět o náš expediční systém Brani Balič, který zrychluje proces celé expedice a šetří tak čas a náklady.

TIP! Přečtěte si naše nové případové studie, kde detailně popisujeme, jak jsme pomohli zefektivnit expedici úspěšným e-shopům CityZen, Little Shoes a podobně.

Děkujeme všem za návštěvu a zájem o chytré expediční nástroje. Těšíme se na další setkání. Pokud máte zájem o bližší informace, ukázku nástrojů nebo potřebujete prostě a jednoduše poradit, domluvte si online konzultaci na pár kliknutí.

Fotogalerie z Czech Online Expo 2023

Aby web fungoval správně, abychom věděli, co na webu zlepšit, abychom vás neotravovali nevhodnou reklamou nebo abyste z webu měli příjemnou uživatelskou zkušenost, potřebujeme od vás souhlas pro uložení souborů cookies.